Ledige stillinger

Pædagog

Ekkenberg  Netværk i Slagelse søger en uddannet pædagog til botilbud

 

Vi er i gang med at udvide vores botilbud. I den forbindelse søger vi en uddannet pædagog senest den 1. november til vores nye botilbud i Spinderiparken/Løvegade i Slagelse.

 

Ekkenberg Netværk har eksisteret i mange år og tilbyder forskellige boformer under SEL §§ 85, 107 og 108. Tilbuddet bliver ledet af 3 erfarne leder, og der er en engageret, kompetent og erfaren personalegruppe.

 

Vores målgruppe er hovedsageligt unge mennesker (ca. 18-35 år) med Autisme-Spektrum-Forstyrrelser eller udviklingshæmning. Nogle af beboerne kan være ramt af ADHD, OCD, forandret virkelighedsopfattelse, indadreagerende adfærd, opmærksomhedsforstyrrelse osv. Beboerne har egen 2-værelses lejlighed med køkken og bad i et almindeligt og helt nyt boligkompleks. Vores beboere har svært ved at finde fodfæste i en verden, hvor de ikke altid føler, de passer ind. Du skal derfor være indstillet på at arbejde med forskellige problematikker og temaer.

Støtte og vejledning i at bo i en lejlighed, uddannelse, beskæftigelse, fritid, relationer/kærester, håndtere økonomi, samt hjælpe de unge til at forstå dem selv også i relation til deres omverden.

 

Vi laver botræning med individuelt tilpasset pædagogik med udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og muligheder. Vores pædagogiske fundament bygger på gensidig respekt, klarhed, struktur, forudsigelighed, genkendelighed, visualisering og verbalisering. Vi anser fundamentet som forudsætning for at kunne skabe tryghed og udvikling for den enkelte. Samtidig tror vi på, at man bedst kan udvikle sig i fællesskab med andre mennesker til trods for diverse udfordringer. Derfor satser vi også på at skabe fællesskaber og netværk via sociale aktiviteter.

 

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring indenfor arbejdet med relevant borgergruppe.

Arbejdet kræver, at du er et menneske, der hviler godt i dig selv, er initiativrig, villig til at lære og ikke er bange for nye og til tider svære udfordringer.

Hvis du så oven i købet er personen, der kan se muligheder frem for begrænsninger, er loyal overfor trufne beslutninger og kan udstråle gå-på-mod, tålmodighed og glæde på samme tid, så er det dig vi leder efter.

 

Vi tilbyder en spændende uhøjtidelig arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde på højt fagligt niveau sammen med engagerede kolleger, samt en ledelse, der giver plads og vægter åbenhed og dialog højt.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med SL. Der vil blive indhentet straffeattest.

 

 

Vi tilbyder:

En dynamisk og stabil arbejdsplads i konstant udvikling.

En velfungerende og kompetent personalegruppe med ganske få udskiftninger.

Muligheden for at præge den pædagogiske linje, samt komme med tilføjelser til vores tilbud.

Weekendarbejde typisk hver fjerde weekend, men det kan også være hyppigere i en periode, f.eks. hver anden weekend.

Vagter, der typisk kan strække sig fra 7:30-22. Fordelt på korte og lange vagter. Du skal også kunne arbejde på helligdage.

 

Vi forventer:

At du er uddannet pædagog.

At du har evnen til at forstå, hvilke udfordringer vores beboere møder i hverdagen.

At du har et ønske om at gøre en forskel i forhold til vores beboere.

At du er omstillingsparat og kan agere og bevare roen i en krævende hverdag.

At du er ansvarsbevidst samt kan iværksætte de nødvendige tilbud til vores beboere.

At du er robust som menneske og er godt forankret i dig selv.

At du har en positiv, venlig og humørfyldt tilgang til livet.

At du har gode samarbejdsevner og er en god teamplayer.

At du trives med møder, som involverer diverse samarbejdspartnere, herunder tværfaglige og pårørende.

At du kan tage udgangspunkt i beboeren, og arbejde ud fra hans/hendes behov og forståelsesramme.

At du er mødestabil.

 

Kontakt leder Jürgen Nagel på 27 25 08 06 eller souschef Kim Jensen på 27 87 35 53, hvis du vil høre mere om stillingen.

Hvis du er interesseret i stillingen, sender du en elektronisk ansøgning til jn@ekkenberg-slagelse.dk.

Den skal være os i hænde senest søndag, den 19. september.  Meget gerne med anbefalinger samt selvfølgelig eksamensbevis.

Ansættelsessamtalerne vil foregå torsdag d. 23/09-2021 mellem kl. 8:30 og 16. Du skal være forberedt på, at et større ansættelsesudvalg på ca. 10 personer, bestående af såvel ledere og fremtidige kollegaer, deltager i samtalerne, som vil vare ca. 30 minutter.